ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Προχωράμε μπροστά, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι!»

Δημοσιεύτηκε: 26/06/2019 - 09:35

Ενωτικό μήνυμα έστειλε για άλλη μια φορά ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κοντογιάννης, ο οποίος υπογράμμισε την ανάγκη οι Έλληνες να αφήσουν στο παρελθόν τα διχαστικά μηνύματα και όσους τα εκπέμπουν.

Ο στενός συνεργάτης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι οι μεγάλες κρίσεις απαιτούν ρήξεις και «κυρίως ρήξεις με νοοτροπίες του παρελθόντος που μας οδήγησαν στην κρίση που βιώνουμε μέχρι σήμερα.»

 

 

Όπως τόνισε ο κ. Κοντογιάννης «στις προτάσεις μας για τη δημιουργία μιας νέας Ελλάδας κυριαρχούν ο ρεαλισμός, η αλήθεια, η κοινή λογική. Στόχος μας είναι η οικονομική ανάταξη της χώρας μέσα, όμως, από τη διατήρηση και ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.»

Ως προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας της δημιουργίας και της ανάπτυξης, της Ελλάδα της αξιοπιστίας και της ευρωπαϊκής προοπτικής, ο κ. Κοντογιάννης σημείωσε στο μήνυμά του, ότι είναι η ενίσχυση των Ελλήνων πολιτών. Μέσα από τη μείωση της φορολογίας, μέσα από ενίσχυση της δημιουργικότητας, μέσα από τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Για να καταλήξει ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία:

«Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας οφείλουμε να δημιουργήσουμε θεσμούς και δομές τέτοιες που δεν θα επιτρέπουν επανάληψη των φαινομένων που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή.

Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα κράτος που θα προσφέρει αλληλεγγύη στους πολίτες και δεν θα είναι κράτος δυνάστης και φοροεισπράκτορας.

Υπάρχει, όμως, μια βασική προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά: η ενότητα των Ελλήνων.
Προχωράμε μπροστά όλοι οι Έλληνες ενωμένοι.

Αφήνουμε στο παρελθόν τα διχαστικά μηνύματα και όσους τα εκπέμπουν.

Οι Έλληνες είμαστε δυνατοί όταν είμαστε ενωμένοι!»