Το ΚΙΝΑΛ ρίχνει βαρύ οπλισμό στη μάχη: Ανδρέας Κελεπούρης στην Αιτωλοακαρνανία

Δημοσιεύτηκε: 10/06/2019 - 17:50

Το ΚΙΝΑΛ ρίχνει βαρύ οπλισμό στη μάχη: Ανδρέας Κελεπούρης στην Αιτωλοακαρνανία
Ρίχνει τα βαριά χαρτιά του στη μάχη το ΚΙΝΑΛ. Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στην Αιτωλοακαρνανία. Και ετοιμάζεται να πάει στο εκλογικό μέτωπο έχοντας στο ψηφοδέλτιό του τους καλύτερους! Ένας απ’ αυτούς είναι χωρίς καμία αμφιβολία και ο Ανδρέας Κελεπούρης. Από τα πλέον ισχυρά όπλα του ΚΙΝΑΛ σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.
Με μακρά, και επιτυχημένη, διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, με αναγνωρισιμότητα και αποδοχή που αγγίζουν ταβάνι, με πλούσια πολιτική και κοινωνική εμπειρία.
Από τα στελέχη, που όχι μόνο σε πολιτικό-κομματικό, αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο, «κάνουν κλικ» στο πλατύ κοινό! Είναι θέμα χρόνου, ωρών για την ακρίβεια, να επισημοποιηθεί και τυπικά η κάθοδος του κ. Κελεπούρη στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία.
Από τα εμβληματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, με θητεία και στο κόμμα (διατέλεσε Γραμματέας Δυτ. Ελλάδας) και στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς αφού παραμένει Περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη του Θύμιου Σώκου ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε εκλεγεί και με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Κατσιφάρα.
Κατάγεται από τον Αετό Ξηρομέρου και είναι διευθυντικό στέλεχος της ALPHA BANK.